De Lage Landen Tour 2016 in het museum

Donderdag 5 mei 2016 hadden de deelnemers aan de Lage Landen tour 2016 een tussenstop in Maasland. De groep, bestaande uit 51 vrachtwagen oldtimerliefhebbers, is die dag langs gekomen om het museum te bezoeken.

Nadat de groep door een bus in Maasland was opgehaald, werd er eerst een tour over het terrein van het transportbedrijf gemaakt. Tijdens de busrit is, door gids Jan, enige uitleg gegeven over de werkzaamheden, materiaal, enz. Doordat het Hemelvaartsdag was, waren er voldoende wagens op de thuislocatie aanwezig om een goede indruk te krijgen.Ook kon hier de werking van het Tyre Check systeem door inzet van de bus gedemonstreerd worden.

De volgende stop was het museum. Op weg daar naar toe is er nog enige info gegeven over de ontwikkeling en mogelijkheden van industriegebied Honderdland.

In het museum kregen de bezoekers, allen oldtimer liefhebbers in hart en nieren, een goede indruk van de ontwikkelingen die het bedrijf heeft door gemaakt. Na het nuttigen van een bakje koffie heeft de bus de deelnemers weer veilig terug gebracht naar de parkeerplaats in Maasland.

Aan de vele zeer positieve reacties te horen was het een zeer geslaagde excursie.