Gratis bezoek aan Staalduinen Oldtimermuseum voor Opel testdag bezoekers

Om klanten te bedanken voor hun bezoek aan de Opel testdag heeft Autobedrijf van Staalduinen – Opel en Profiletyrecenter Maasdijk - hen uitgenodigd op zondag 9 november 2014. Ruim 25 klanten maakten hier dankbaar gebruik van. Zij konden een aantal prachtige historische Opels bekijken, maar deden ook herinneringen op aan de vrachtauto’s en de expositie Halen en Brengen die in het museum tentoongesteld worden. Vele herinneringen aan vroeger kwamen boven en des te meer werd duidelijk hoe belangrijk het familiebedrijf is geweest en nog steeds is. Ook kwam ter sprake hoe wezenlijk het is om die historie vast te leggen en tentoon te stellen. Het Staalduinen Oldtimermuseum is hier een geslaagd voorbeeld van. De klanten spraken hun waardering over het museum uit en een van de bezoekers heeft zelfs foto’s uit 1990 overhandigd aan Jan van Staalduinen. Het was een geslaagde dag!