Probusclub Het Westland bezoekt oldtimermuseum

Woensdagmiddag 5 maart jl. hebben 35 leden van probusclub Het Westland het oldtimermuseum bezocht. De bezoekers werden ontvangen met koffie. Dhr. Jac. van Staalduinen, een van de vorige eigenaren van het transportbedrijf, is jarenlang actief geweest bij deze club. Tijdens het bezichtigen van de oldtimers werden oude herinneringen opgehaald aan de hand van de gehoorde verhalen. Zo vertelde een van de bezoekers dat dhr. Jac. van Staalduinen hen vroeger verteld had dat er wel eens wijn vervoerd werd in de tankwagens. Dit verhaal klopt inderdaad. Na het lossen in Zuid Frankrijk werd, na spoeling van de tank, een vracht wijn voor Zaandam meegenomen. De bezoekers waren zichtbaar onder de indruk van de tentoongestelde collectie.